Vi handler med private Fragtfri levering ved ordrer > DKK 1.500 mail@elvvs-grossen.dk

Login

Kurven er tom Gå til indkøbskurven

Kundeservice

I det følgende finder du en række praktiske information, om levering, betaling, reklamationsret samt hvad man selv må og ikke må som ”gør det selv”.

Levering

Vi samarbejder udelukkende med førende leverandører af el- og vvs-materiel. Som udgangspunkt lagerføres de produkter du finder på siderne her, men vi må dog tage forbehold for udsolgte varer.

For normale lagervarer vil ekspeditionstiden ligge på  1-3 dage efter du har afgivet din bestilling og betaling er gennemført med betalingskort eller e-Dankort. Skulle en vare være i restordre eller udgået, vil vi kontakte dig pr. E-mail for at aftale nærmere.

Alle de oplyste priser på varer er incl. moms. Alle priser på forsendelse er incl. moms og omfatter tillige emballage og ekspedition.

Se tillige afsnittet Handelsbetingelser.

Betaling

Betalingen er et mellemværende mellem dig og Nets (det tidligere PBS), hvis du betaler med Dankort eller e-Dankort, eller SEB og dig, hvis du betaler med VISA eller MasterCard, og gennemføres over en sikker forbindelse. Vi får besked om, at der er gennemført en betaling af en ordre, og modtager ingen oplysninger om kontonr. o.s.v.

Reklamationsret

Som kunder er du omfattet af 2 års reklamationsret. Du finder dette beskrevet i afsnittet ”Handelsbetingelser”, men er du i tvivl om, hvilke rettigheder du har, så gå ind på Forbrugerrådets hjemmeside www.taenk.dk under afsnittet ’Gode råd’.

ELVVS-Grossen.dk er e-mærket, og derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Du har også altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os.

Hvad må man som ”gør det selv”

Som ”gør det selv” er der en række ting man selv må udføre. Udskiftning af lamper, skifte indendørs afbrydere og stikkontakter uden jord, montere stikpropper, udskifte vandhaner, pakninger, udskifte hånd- og køkkenvaske o.lign.

Der er også en lang række områder som kræver autorisation. Alle indgreb i eksisterende faste installationer, etablering af nye installationer, arbejde med gas o.s.v.

Vi kan ikke tage ansvar for, hvilket arbejde du selv udfører og vi har ikke mulighed for, at rådgive på området. Vi anbefaler, at du undersøger forholdene for ”gør det selv” på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside www.sik.dk

Er du i tvivl, så søg autoriseret fagmand.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til indsamling af statistik Læs mere her
x